KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: O przedszkolu

Procedura organizacji pracy przedszkola Procedura przyprowadzania i odbioru dzieci Załącznik 1 do organizacji Załącznik 2 do organizacji Załącznik 3 do organizacji...

Ogrodniczki

22.05.2020
Ogrodniczki

Ogrodniczki

22.05.2020

Ogrodniczki od pierwszego dnia zabrały się do pracy....

Zasady pracy w trybie specjalnym w czasie trwania pandemii COVID-19 Zgody dla Rodziców  dzieci przyjętych do przedszkola od 18 maja 2020r....

W związku z Zarządzeniem Prezydenta m st Warszawy, Przedszkole zawiesza swoja działalność od 6 maja do 16 maja 2020r. Od 18 maja przewidujemy otwarcie placówki. Jednak zgodnie z zaleceniami SANEPID-u w salach 2,3,4 może jednorazowo przebywać do 7 dzieci, w sali nr 1 do 10 (1 dziecko na 4 m.2) Prosimy wziąć t...

  Zgodnie z informacją Głównego Inspektora Sanitarnego z 24 lutego 2020 roku: ,,Na chwilę obecną, nie ma uzasadnienia dla podejmowania nadmiernych działań typu kwarantannowanie osób powracających z regionów Północnych Włoch, odmawianie udziału w zajęciach szkolnych oraz zamykanie szk&...

Rekrutacja

24.02.2020
Rekrutacja

Rekrutacja

24.02.2020

REKRUTACJA 2020/2021 Planujemy zorganizować nową grupę dla dzieci z rocznika 2017 Przewidujemy 17 miejsc dla dzieci z rocznika 2017, w tym 5 dla dzieci z orzeczeniem o potrzebie kształcenia specjalnego z roczników 2016 i 2017 W pozostałych grupach nie przewidujemy wolnych miejsc.    Rek...

Wesołych Świąt !!!

Niech czas Świąt Bożego Narodzenia będzie pełen atmosfery radości, wytchnienia i zatrzymania od codziennego pędu. Życzymy, by Św.Mikołaj przyniósł wszystkim najpiękniejszy prezent - dużo miłości! Życzymy wszystkim Dzieciom i ich Rodzicom wszystkiego najlepszego. Wesołych Świąt !...

JUBILEUSZ

29.10.2019
JUBILEUSZ

JUBILEUSZ

29.10.2019

26 listopada 2019 r. mija 70 lat działalności naszego Przedszkola. 25 listopada po południu, w wigilię urodzin niespodziankę będą miały dzieci. 26 listopada, o godz 12:00 na UROCZYSTĄ KONFERENCJĘ zapraszamy gości.

Budżet Partycypacyjny

Po raz drugi postanowiliśmy zawalczyć o siłownię plenerowa na Skwerze Orgelbranda       (vis a vis Przedszkola). Tym razem wspólnie ze Stowarzyszeniem Mieszkańców Mariensztatu. Poziom zgłaszanego projektu: dzielnicowy, dzielnica: Śródmieście,         &nb...

Rowerowy Maj

13.03.2019
Rowerowy Maj

Rowerowy Maj

13.03.2019

Rowerowy Maj to największa kampania w Polsce promująca zdrowy tryb życia i zrównoważoną mobilność wśród dzieci przedszkolnych, uczniów szkół podstawowych oraz grona nauczycielskiego. Rowerowy Maj, poprzez zabawę połączoną z elementami rywalizacji, popularyzuje rower jako środek transportu do...