KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Fotowydarzenia

Bal u Kopciuszka

Smerfy zaprosiły Rodziców na  wspólną zabawę w Bal u Kopciuszka!  Było więc czytanie bajki przez rodziców, wspólne przebieranie grochu i fasoli, wspólne tańce oraz  korony- dla prawdziwych księżniczek i królewiczów....

Każda gałązeczka....

Smerfy brały udział w konkursie świątecznym organizowanym przez Przedszkole 23-,,każda gałązeczka to świąteczna bajeczka.  Zdjęcia z Gali odbioru nagród....

Jaka zima, taki bałwan

Smerfy nie mogąc doczekać się zimy- same zrobiły sobie śnieg. A bałwan z grupy Tygrysów w tym roku wącha pelargonie przed przedszkolem i marzy o zimie......

Góra Grosza

17.01.2020
Góra Grosza

Góra Grosza

17.01.2020

11 kg, 560 g- tyle ważyły żółte monety zebrane w tym roku w akcji GÓRA GROSZA, łączna wartość zebranych 1, 2 i 5-groszówek to 148 zł 78 gr...

W poszukiwaniu Mikołaja

Wycieczka autokarowa do Wymysłów pod lasem.Tegoroczne (2019r. ) spotkanie z Mikołajem było niezwykle intensywne.  Zaprosił nas do Wymysłów pod lasem...  Jako że śniegu nie było, ciocia Kasia (gospodyni) przygotowała dla nas moc świątecznych zajęć: malowanie szyszek i orzechów, lepienie p...

Elfy w MDK

22.11.2019
Elfy w MDK

Elfy w MDK

22.11.2019

Kamieniczki

22.11.2019
Kamieniczki

Kamieniczki

22.11.2019

Rodzina Kolorków przy pracy. We wtorek po południu Kolorki z panią Basią , rodzicami, i  starszym rodzeństwem  budowały kartonowe domki. Zabawy było co niemiara.  Domki posłużą jako dekoracja na 70 Urodzinach Przedszkola.Odbyło sie także pasowanie na przedszkolaka dwóch kolorków, k...

Pasowanie Kolorków

Pierwszy egzamin na Przedszkolaka zaliczony.Maluszki-czyli nasze KOLORKI odśpiewały, zatańczyły i wyrecytowały  przed gośćmi cały przedszkolny repertuar. Na scenie wszyscy zachowywali się jak profesjonalni aktorzy. W obliczu tych faktów Dyrekcja dopuściła wszystkie dzieci do ślubowania. Każdy przedszkolak ...

Święto Niepodległości

W piątek, 8 listopada cała społeczność naszego Przedszkola cieszyła się szczególnie z naszej niepodległości i wolności. Aby było to święto radosne postarała się pani Małgosia.Najpierw dzieciaki narysowały/ napisały życzenia dla Polski na kolejnych 100 lat. Karteczki zostały zapakowane do specjalnej Kapsuły czas...

Bal u Kopciuszka

Smerfy zaprosiły Rodziców na  wspólną zabawę w Bal u Kopciuszka!  Było więc czytanie bajki przez rodziców, wspólne przebieranie grochu i fasoli, wspólne tańce oraz  korony- dla prawdziwych księżniczek i królewiczów....

Każda gałązeczka....

Smerfy brały udział w konkursie świątecznym organizowanym przez Przedszkole 23-,,każda gałązeczka to świąteczna bajeczka.  Zdjęcia z Gali odbioru nagród....