KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Fotowydarzenia

Fale kultury- zajęcia z historii sztuki

Dzisiaj drugie spotkanie z malarstwem. Widok Warszawy od strony Pragi Canaletta. Dzieci rozpoznawały znane obiekty Warszawy, przybieraly rolę bohaterów obrazu, w zespołach układały obraz z elementów. Udało się także ustalić, dlaczego na obrazie nie ma Pałacu Kultury! Dziękujemy Dzielnicy Śródmieści...

Filharmonia Przedszkolaka

Staramy się, żeby było jak dawniej a nawet lepiej. Dzisiaj pierwszy po wakacjach koncert Filharmonii Przedszkolaka. Koncert podzielony na 2 części:dla mlodszakow i starszakow. Starszaki bezbłędnie rozpoznały skrzypce, altowke i wiolonczele. Z wyczuciem rytmu też było ok. Dziękujemy....

Fale kultury- Spotkanie ze sztuką

W dniu dzisiejszym starszaki rozpoczęły zajęcia fakultatywne z historii sztuki. Fundacja Fale Kultury przeprowadzi u nas cykl zajęć pozwalających dzieciom oswoić/zrozumieć malarstwo. Bohaterem pierwszego spotkania był obraz ,, Porwanie królewny” Witolda Wojtkiewicza. Dzieci zapoznały się z losem malarza,...

Zakończenie Roku Szkolnego w Elfach

W czwartek, 25 czerwca Dyplomy Ukończenia Edukacji Przedszkolnej odebrały Elfy. Jako, że to grupa wybitnie sportowa rozegrano najprawdziwszy mecz piłki nożnej- rodzice kontra dzieci. Mecz prowadził ulubiony nasz  trener, pan Michał. Wynik 3:5 dla naszych! Zwycięska drużyna otrzymała puchar (przechodni) a wszyscy z...

FestiwaL Lalka i Ja

Festiwal teatralny ,,Lalka i Ja". Kolorki jako pierwsze zainaugurowały tegoroczny przegląd teatralny śródmiejskich przedszkoli ,,Lalka i Ja". Pokazały bajkę oczywiście o ...kolorkach.  Z kolei Smerfy przedstawiły ,,Smerfowe podróże". Przedstawienia  baaardzo podobały się gościom. Dziecj ...

Słonko i Deszczyk

Kolejne zajęcia z terapii ręki w Smerfach. Oprócz zwinnych ruchów paluszków dzieci trenowały  precyzję, dokładność i cierpliwość......

Zabawy ludowe

11.03.2020
Zabawy ludowe

Zabawy ludowe

11.03.2020

Zrobiło się ciepło. W ogrodzie z mamą Józia zabawy ludowe o budzeniu wiosny ....

Fale kultury- zajęcia z historii sztuki

Dzisiaj drugie spotkanie z malarstwem. Widok Warszawy od strony Pragi Canaletta. Dzieci rozpoznawały znane obiekty Warszawy, przybieraly rolę bohaterów obrazu, w zespołach układały obraz z elementów. Udało się także ustalić, dlaczego na obrazie nie ma Pałacu Kultury! Dziękujemy Dzielnicy Śródmieści...

Filharmonia Przedszkolaka

Staramy się, żeby było jak dawniej a nawet lepiej. Dzisiaj pierwszy po wakacjach koncert Filharmonii Przedszkolaka. Koncert podzielony na 2 części:dla mlodszakow i starszakow. Starszaki bezbłędnie rozpoznały skrzypce, altowke i wiolonczele. Z wyczuciem rytmu też było ok. Dziękujemy....