KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Fotowydarzenia

Zakończenie Roku Szkolnego w Elfach

W czwartek, 25 czerwca Dyplomy Ukończenia Edukacji Przedszkolnej odebrały Elfy. Jako, że to grupa wybitnie sportowa rozegrano najprawdziwszy mecz piłki nożnej- rodzice kontra dzieci. Mecz prowadził ulubiony nasz  trener, pan Michał. Wynik 3:5 dla naszych! Zwycięska drużyna otrzymała puchar (przechodni) a wszyscy z...

FestiwaL Lalka i Ja

Festiwal teatralny ,,Lalka i Ja".Kolorki jako pierwsze zainaugurowały tegoroczny przegląd teatralny śródmiejskich przedszkoli ,,Lalka i Ja". Pokazały bajkę oczywiście o ...kolorkach.  Z kolei Smerfy przedstawiły ,,Smerfowe podróże".Przedstawienia  baaardzo podobały się gościom. Dziecj  ja...

Słonko i Deszczyk

Kolejne zajęcia z terapii ręki w Smerfach.Oprócz zwinnych ruchów paluszków dzieci trenowały  precyzję, dokładność i cierpliwość......

Zabawy ludowe

11.03.2020
Zabawy ludowe

Zabawy ludowe

11.03.2020

Zrobiło się ciepło. W ogrodzie z mamą Józia zabawy ludowe o budzeniu wiosny ....

Terapia Ręki

19.02.2020
Terapia Ręki

Terapia Ręki

19.02.2020

W ramach cotygodniowych zajęć z TERAPIA RĘKI  Smerfy (gr II) tworzyły na tablicach korkowych  własne kompozycje z gumek recepturek i pinezek ....

Czerowny Kapturek dla Babci i Dziadka

Tygryski w komiczny sposób pokazały swoim gościom bajkę ,,O czerwonym Kapturku"Była więc Babcia: ,,O la Boga, O! la Boga !"czerwony Kapturek: ,,To Ja , właśnie Ja!"Leśniczy: ,,Pif,Paw!, Pif, Paw!"I niezbyt głodne wilki: Wrrr, Wrrr!A na koniec taniec do piosenki Joe Dassina :,, Les Champs-Elye`es"....

Sałatka dla Dziadków- Tygryski

Tradycyjna sałatka jarzynowa kojarzy się wielu z nas z pysznościami przyrządzanymi przez Babcię a czasami i Dziadka!Tygrysy, pod czujnym okiem pań: Małgosi i Dorotki postanowiły same przygotować ją swoim najbliższym. Było więc krojenie, siekanie, przyprawianie,  mieszanie w ogromnej misce.A na koniec niespodzian...

Dzień Babci i Dziadka - Kolorki

Nasze KOLORKI po raz pierwszy zaprezentowały przed Babciami i Dziadziusiami swoje wokalne i taneczne umiejętności.  Były też wspólne tańce i prezenty.A na zakończenie słodki poczęstunek przygotowany przez Rodziców...

Gimnastyka

03.02.2020
Gimnastyka

Gimnastyka

03.02.2020

Gimnastyka  na przyrządach ,,Sprawny Przedszkolak"  wg projektu pani Anijest jedną z ulubionych aktywności  naszych przedszkolaków. Tu na zajęciach Kolorki  i Elfy....