KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ogłoszenia

Procedury w Roku Szkolnym 2020/21 w związku z pandemią COVID_19

Procedury organizacyjne

Procedura przyprowadzania i odbioru dziecka 

Załącznik 1

Załącznik 2

Załącznik 3

 

 

ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO 2020/2021

Szanowni Państwo.

1 września 2020r. o godz. 7:00 otwieramy przedszkole.

W związku z zaistniałą sytuacją organizacja pracy placówki uległa pewnym obowiązkowym zmianom. Szczegóły znajdziecie Państwo poniżej w odnośnikach i w zakładkach grup. Sytuacja jest ciągle dynamiczna. Prosimy śledzić informacje w mediach i na naszej stronie. Postaramy się na bieżąco przekazywać aktualne dane.

Zasady pracy w trybie specjalnym od 1 września 2020r.

Wytyczne żłobki i przedszkola IV aktualizacja

 ZAJĘCIA ADAPTACYJNE

Pani Monika zaprasza swoje MALUSZKI na zajęcia adaptacyjne

w piątek, 28 i w poniedziałek, 31 sierpnia 2020r.  na godzinę 12:00

Z dziećmi zapraszamy   j e d n  ą  osobę dorosłą. Dorosłych obowiązują maseczki i dystans społeczny.

 

ZMIANA STAWKI ŻYWIENIOWEJ

W związku ze znacznym wzrostem cen na artykuły spożywcze z dniem 1 września 2020r. ulega zmianie wysokość stawki żywieniowej.

Śniadanie-3,00

Obiad-6,00

Podwieczorek-3,00

RAZEM: 12.00